#   Статии
16.11.2021
Община Бяла с традиционен конкурс за коледни картички

За пета поредна година Община Бяла организира конкурс за най-красива коледна картичка. С този конкурс от общинската администрация за пета поредна година предизвикват малките творци. Конкурсът е част от културният календар на Община Бяла. Целта на конкурса е да стимулира творчеството на местните деца. За най-високо класираните три места от всяка възрастова група ще има атрактивни награди, а всички останали участници ще получат поощрителни награди и грамота.

В конкурса няма почти никакви творчески ограничения. Всеки участник може да участва с до 3 картички, във формат А5 (сгънат лист А4). Малките творци могат да използват различни техники молив, пастел, акварел, апликация. В конкурса могат да участват деца от 3 до 15 години, а техните картички ще бъдат разпределени по възрастови групи.

Картичките се предават в Общинския туристически център до 10 декември 2021 година. Готовите картички се поставят в плик, заедно с бележка, която съдържа следната информация: име и фамилия на участника, години, телефон за връзка и адрес.
Подробен регламент на конкурса може да се открие в прикачения файл под новината.

Регламент
Автор: www.byala.org

 

© Община Бяла 2006-2023
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация