#   Статии
30.05.2022
СЕМЕЙНИ РЕТРО ИГРИ ЗА ПЪРВИ ЮНИ В БЯЛА

Община Бяла и СНЦ Сдружение Асоциация Биомрежа организират спортен празник с ретро игри за Деня на детето – 1-ви юни. Събитието ще се проведе на стадион „Черноморец“ с начален час 17:00 часа и в рамките на няколко часа малчуганите ще имат възможност да се докоснат до игрите от детството на своите родители – лагерни колички, семеен волейбол, игри с въжета и ластици, катапулти, семейно ски бягане, кокили, обръчи и още много други.

Стадионът ще бъде разграфен със зони за всяка отделна игра. На старта всеки участник ще получи уникален номер. Аниматорите, облечени във фланелки с логата на организаторите ще информират и насочват участниците, ще играят заедно със семействата и ще са винаги усмихнати и готови за съдействие и помощ. Задължителното и единствено условие е децата да участват в игрите със своите родители. Няма да се допуска участие само на деца. С оглед на игрите и безопасността на всички участнизи, минималната възраст на децата, които могат да се включат в игрите е 3 години.
За още по-добро настроение организаторите са подготвили награди и подаръци. Участието в събитието е напълно безплатно.

Събитието е част от националната кампания БЪЛГАРИЯ ИГРАЕ- инициатива на Сдружение Асоциация Биомрежа, която следва програма, разработена от психолози и инструктори, включваща игри от спортен и ментален характер, както и уникални ретро адаптации. Целта на програмата е да сплоти българското семейство, неговите членове да действат като екип, както и да призове българите към активно движение и здравословен начин на живот.

Линкове към страницата и събитието във фейсбук:
https://www.facebook.com/bulgariaplays
https://www.facebook.com/events/572295747658012


Автор: www.byala.org

 

© Община Бяла 2006-2024
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация