#   Статии
26.09.2023
Бяла се включва в Европейската седмица на спорта

Европейската седмица на спорта е инициатива, която се провежда в цяла Европа с цел насърчаване на физическата активност и спорта в ежедневието на хората. Тази година мащабната инициатива ще се проведе от 23 септември до 30 септември, и Община Бяла ще бъде активен участник.

Община Бяла участва в Европейската седмица на спорта със Семеен спортен празник. Събитието ще се проведе на 28 септември на стадион "Черноморец" от 17:30 часа и ще предложи на участниците възможност да се забавляват и да се движат заедно със своите семейства и приятели.

Спортът обединява хората и заздравява връзките между тях. Семейният спортен празник ще предостави на участниците възможност да се включат в различни лекоатлетически състезания, при които отборите трябва да бъдат съставени от деца и възрастни - бъдете това родители, баба, дядо или по-големи братя и сестри. Така всички членове на семейството могат да се включат.
Освен физическите предизвикателства, на семейния спортен празник в Бяла ще има и интересна викторина с въпроси, свързани със световната и българската лека атлетика. Това е отличен начин да се разнообрази събитието и да се научим нещо ново за този увлекателен спорт.

Има още една приятна изненада за всички участници в Семейния спортен празник в Бяла. Специален гост на събитието ще бъде министърът на младежта и спорта - г-н Димитър Илиев. Той ще подкрепи нашите усилия за насърчаване на спорта и здравословния начин на живот.

Заповядайте, заедно обуем спортните обувки, да се съберем на стадион "Черноморец" на 28 септември и да играем, да се движим и да създадем незабравими спомени.
Присъединете се и бъдете част от Европейската седмица на спорта в Бяла!
Автор: www.byala.org

 

© Община Бяла 2006-2024
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация