#   Статии
16.10.2023
Есенен турнир събира спортни ентусиасти от всички възрасти

Община Бяла обявява предстоящия "Есенен общински турнир" за любители, който ще се проведе на 21 октомври /събота/ на игрищата на спортен комплекс "Черноморец". Този спортен празник обещава ден на вълнения и състезателен дух, на който всички, независимо от възрастта си, имат желание да се насладят на спорта и забавлението.

Турнирът тази година включва две вълнуващи дисциплини - стрийт баскетбол (3x3) и мини футбол (4+1). Той е и част от програмата на Община Бяла за Европейски малък град на спорта за 2023 година, която насърчава физическата активност и здравословния начин на живот.

Турнирът предоставя възможност за участие на всички спортни ентусиасти, които искат да се състезават и да създават спортни спомени. За да се регистрирате е необходимо да изпратите на имейл следните данни:
- Име на отбор и избрана дисциплина;
- Брой състезатели (за баскетбол минимум 3-ма за футбол минимум 5-ма);
- Размери на тениски на състезателитем;

В турнирът по баскетбол спрямо записаните отбори ще бъдат оформени вързастови групи. Отборите могат да бъдат и смесени (жени и мъже).

Изпращайте вашите регистрации на следния имейл адрес: [email protected], лице за контакти - Анелия Танева, на телефонен номер +359 886 222 325.


Община Бяла ви кани да се присъедините към нас на 21 октомври и да споделите радостта от спорта. Не пропускайте тази възможност да станете част от "Есенен общински турнир" и да подкрепите инициативата за Европейски малък град на спорта!
Автор: Христина Келисакиева

 

© Община Бяла 2006-2024
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация