#   Статии
13.11.2014
Община Бяла взе участие във второ по големина туристическо изложение World Travel Market 2014 в Лондон

Община Бяла взе участие в престижното и второ по големина туристическо изложение World Travel Market 2014 в Лондон. Общината се представя на английския пазар за първи път. Участието бе свързано с изпълнението на проект „Иновативен маркетингов подход за разработване на регионален туристически продукт“, договор №BG161Р0001/3.2-02/2011/019, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския фонд за Регионално развитие. В този проект Община Бяла работи в партньорство с Несебър и Долни Чифлик. В рамките на четирите дни представители на трите общини представиха на посетителите на форума туристическите обекти подходящи за посещение през цялата година.

Българското Черноморие е добило популярност за летен вакационен туризъм, но проекта „5 дни – 4 сезона – 3 общини“, доказва противното. Специалисти в областта на туризма разработиха 25 тематични туристически пакети подходящи за посещение през четирите годишни времена.

Дебюта на Община Бяла на World Travel Market, може да се счете за успешен, тъй като голяма част от посетителите научиха, че на север от Слънчев бряг има още много интересни места за посещаване.

Тази година България участва за 34-ти пореден път и бе представена с национален щанд на площ от 295 кв. м. със слогана Bulgaria - A discovery to share.
Автор: Христина Келисакиева

 

© Община Бяла 2006-2024
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация