#   Статии
23.11.2015
В Бяла представят възможности за кандидатстване с европроекти

Областният информационен център – Варна организира информационна среща в Бяла, посветена на възможностите за кандидатстване за европейско финансиране.

Събитието на тема „Възможности за европейско финансиране през 2015/2016 г. и кампания „Заедно за съпричастността“ ще се проведе в заседателната зала в Община Бяла на 25 ноември 2015 г. (сряда) от 10.30 ч.

По време на форума ще бъдат представени отворени и предстоящи процедури за кандидатстване през 2015 г. и 2016 г. по оперативните програми „Развитие на човешките ресурси“, „Наука и образование за интелигентен растеж“, „Иновации и конкурентоспособност“ и „Добро управление“ и „Околна среда“. В рамките на срещата като част от националната кампания на мрежата от Областни информационни центрове и Българския червен кръст „Заедно за съпричастността“ ще бъдат представени и възможностите, които ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 предоставя за финансиране на социални проекти, насочени към уязвими групи и хора в неравностойно положение. Събитието е насочено към представители на общинската администрация, училища, детски градини, читалища, фирми, граждани и неправителствени организации.

Форумът е част от серия информационни срещи на Областния информационен център – Варна в общините от региона с цел популяризиране на актуални възможности за еврофинанансиране.
Входът е свободен.
Автор: Връзки с обществеността и медии

 

© Община Бяла 2006-2023
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация