#   Статии
25.08.2017
Milan Junior Camp Бяла 2017 остави в историята безброй усмивки и щастливи деца

Първият камп на италианския гранд Милан по Българското Черноморие вече е в историята. Над 120 деца взеха участие в Milan Junior Camp Бяла 2017 и си тръгнаха изключително доволни от преживяното, но същевременно и леко тъжни, че настъпи краят на една мечтана „червено-черна“ приказка.
От 1 до 6 август китното морско градче прие участници от цяла Европа и Щатите, които се подготвяха под наставленията на петима италиански и петима български треньори. Своите знания на малчуганите предадоха Лоренцо Мадалони, Адриано Капобианко, Федерико Мацола, Доменико Скамардела, Лука Гориети, Николай Кънчев, Станислав Антонов, Калоян Георгиев, Васил Петров и Александър Капитански.
Най-големи и специални благодарности по време на официалната церемония по закриването на кампа бяха отправени по адрес на кмета на град Бяла г-н Анастас Трендафилов, който съдейства изключително много за благоприятното протичане на детското футболно събитие. Организаторите от Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и техният партньор Сдружение „Доминант Спорт Груп“ – официален представител на Milan Academy Junior Camp за България, също не спестиха похвалите си към кмета Трендафилов за помощта и съдействието при провеждането на MJC Бяла 2017.
Стотици снимки, дело на приятелите от БрандЪ, запечатаха усмивките на всички деца на възраст от 5 до 17 години, които в рамките на шест дни дадоха най-доброто от себе си, за да попаднат сред избраните седем, които ще имат шанс да покажат качествата си по време на Milan Junior Camp Day в Милано през март догодина. В края на церемонията всички малчугани получиха специални сертификати за участие в кампа, както и множество изненади от партньорите на събитието от Roobar, Integral и Победа.
Автор: Христина Келисакиева

 

© Община Бяла 2006-2024
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация