#   Статии
26.01.2018
Бяла е първият град в България, който ще приеме италианския гранд Интер

Трикратният европейски клубен шампион Интер ще организира за първи път в България детски футболен лагер. „Нерадзурите“ сключиха договор за партньорство със Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и ще дадат възможност на децата у нас да се докоснат до магията, която през годините усетиха светила като Роналдо, Баджо, Санети, Креспо, Виери, Батистута, Ибрахимович и още куп други световни звезди.

В края на този месец – на 30 януари, представители на 18-кратния носител на Скудетото ще пристигнат в столицата, където съвместно със Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ ще дадат официална пресконференция в столичния хотел “Downtown”. На нея ще бъдат разкрити повече детайли около предстоящия това лято първи камп на Интер у нас, както и относно бъдещите планове на партньорите.

Първото издание на Inter Аcademy Camp в България ще се състои през втората седмица на месец юли – от 10-и до 15-и, в град Бяла, област Варна. Подобно мащабно събитие не е нещо ново както за китното градче на Българското Черноморие, така и за Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и Община Бяла. Миналото лято – от 1-ви до 6-и август, двете страни си партнираха успешно при организацията на Milan Junior Camp Бяла 2017, в който участие взеха 122 деца от страната и чужбина.

Повече информация за събитието можете да откриете на официалния сайт на събитието - http://ftsport.org/intercamp, както и на Facebook-страницата - https://www.facebook.com/intercampbulgaria

Автор: Община Бяла

 

© Община Бяла 2006-2024
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация