#   Статии
17.09.2018
Тържествено откриване на учебната 2018/19 година в ОУ „Отец Паисий“

За пореден път основно училище „Отец Паисий" отвори врати и посрещна своите малки, големи и още по-големи момичета и момчета. Развълнувани учители и родители се поздравяваха, а учениците се прегръщаха и не спираха да говорят за изминалото лято. Всеки бързаше да разкаже къде е бил, какво е видял и с кого се е срещнал. В тази картина на радостни деца, роднини, гости се видяха и малко притеснените лица на първокласниците.
Тържественото откриване на учебната 2018/19 година започна с посрещане на българския трибагреник и знамето на родното училище. По традиция, думата бе дадена на директора на училището – господин Дилян Дончев, който поздрави всички присъстващи с добре дошли и им пожела една успешна учебна година, изпълнена с много знания и много положителни емоции. Поздрави към ученици и учители отправиха и д-р София Кирова – председател на Общински съвет Бяла и д-р Ростислав Минчев председател на комисията по образование към Общински съвет.

Тържеството продължи с рецитал, с участие на ученици от различни класове - от развълнуваните и усмихнати първокласници, до седмокласниците.
Автор: www.byala.org

 

© Община Бяла 2006-2024
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация