#   Статии
18.08.2020
Третото издание на Бяла Оупън завърши със зрелищен финал

Бяла Оупън 2020 завърши със зрелищен финален мач.
Милен Стоянов и Мирослав Градинаров спечелиха в тайбрека с 20:18 точки. Младият тандем Механджийски/Димитров останаха на крачка от златните медали, след като загубиха третата част с 20:18 точки.
Дамите също ни показаха високо ниво във финалната среща, в която отборът на Ася Динова и Славина Колева надигра Десислава Николова и Ирена Мишонова.
Третото и четвъртото място при мъжете останаха за варненските двойки Лъчезар Стоименов и Димитър Васиюлен и Георги Ботев и Николай Колев.
При жените бронзовите медали взеха шампионките от миналогодишния турнир Стефани Кьосева и Екатерина Александрова. На крачка от почетната стълбичка останаха Ева Петрова и Кира Савелева.
Наградите бяха връчени от Милко Багдрасаров - председател на комисията по плажен волейбол и инж. Пеньо Ненов - кмет на Община Бяла.
За първи път на Бяла Оупън бяха връчени и индивидуални награди:
- най-добри блокировачи - Стефани Кьосева и Мирослав Градинаров;
- най-добри защитници - Десислава Николова и Димитър Механджийски;
- MVP - Славина Колева и Милен Стоянов.

За три години от първото си издание турнирът Бяла Оупън успя да получи най-висока оценка от всички турнири организирани в страната за тази година. Най-големият форум, който събра 24 състезателни двойки при мъжете и 15 двойки при жените. В рамките на 3 дни на кортовете на южния плаж в град Бяла бяха изиграни над 70 мача.
Автор: www.byala.org

 

© Община Бяла 2006-2024
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация