#   Статии
11.11.2020
Нова линейка за филиала на спешна помощ в Бяла

Филиалът на спешна помощ в град Бяла получи чисто нова линейка. Специализираният автомобил е придобит по Оперативна програма „Региони в растеж“ по проект „Подкрепа за развитие на системата за спешна помощ“.
На скромна церемония по връчване на ключовете на новата линейка присъстваха кметът на Община Бяла – инж. Пеньо Ненов, кметът на Община Несебър – Николай Димитров, д-р Димитър Петров – отговорник на филиал, д-р Иван Здравков – заместник-директор на ЦСПМ-Варна и други официални лица.
Оборудването и възможностите на новия специализиран автомобил бяха демонстрирани на шофьорите от Милко Лефтеров – ръководител „Транспорт“ към ЦСМП – Варна. Новата техника ще повиши значително качеството и бързината при реакция на спешни случаи както за Бяла и селата от общината, така и за населените места от община Несебър, които влизат в обхвата на обслужване на филиала в Бяла.
„В това трудно време и ситуацията, която настана с пандемията от COVID-19 е важно да продължаваме обединени да работим за хората. Филиалът на спешна помощ в Бяла обслужа голяма територия – две общини, в две области. Искам да изкажа благодарност към целия екип на филиала в Бяла и да пожелая на всички, които работят тук да са най-вече здрави.“ пожела инж. Ненов.
Автор: www.byala.org

 

© Община Бяла 2006-2023
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация