#   Статии
02.02.2021
Започва дългоочакваният ремонт на улица "Господин Милушев"

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Във връзка с реализирането на общински приоритетен обект: „Реконструкция на ул. „Господин Милушев“ от о.т. 4 до о.т. 48“ Ви уведомявам, че от 15.02.2021 г. ще стартират строително–монтажни работи на неотложния ремонт на ул. „Господин Милушев“, от кръстовището с ул. „Иван Калчев“ до ул. „Трифон Милушев“.

Ремонтните дейности ще започнат с подмяна на водопровода и ще бъдат осъществявани поетапно:

• Първи етап ще обхваща отсечката от кръстовището на ул. „Господин Милушев“ с ул. „Иван Калчев“ до кръстовището на ул. „Господин Милушев“ с ул. „Пирин“;

• Втори етап ще обхваща отсечката от кръстовището на ул. „Господин Милушев“ с ул. „Пирин“ до кръстовището на
ул. „Господин Милушев“ с ул. „Михайл Дойчев“;

• Трети етап ще обхваща отсечката от кръстовището на ул. „Господин Милушев“ с ул. „Михайл Дойчев“ до ул. „Трифон Милушев“;

Това налага, считано от 15.02.2021 г. за периода до завършване на строително–монтажните дейности, движението по ул. „Господин Милушев“ от кръстовището й с ул. „Иван Калчев“ до ул. „Трифон Милушев“ да бъде преустановявано поетапно.

В тази връзка, с настоящото отправям молба към всички собственици на имоти на ул. „Господин Милушев“ в посочения участък, с цел улеснение на предстоящите строително–монтажни работи да освободите пътното платно и прилежащите към него тротоари от своите автомобили и движима собственост.

Надявам се да проявите разбиране и на съвместното ни сътрудничество за осъществяване на проекта!

С уважение,

инж. ПЕНЬО НЕНОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА БЯЛА


Писмо № РД 9100-10/01.02.2021 г.
Автор: www.byala.org

 

© Община Бяла 2006-2023
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация